DOGAJANJA: ECO FESTIVAL 2016




Še en festival, ki so bo zgodil ta vikend na Goriškem koncu, ECO Festival 2016. Festival se odvija od leta 2012 in sicer v bližini slovensko – italijanske meje v gozdu na krasu v bližini mesta Nova Gorica. Kras je znan po svojem toplem vremenu in okusni mediteranski hrani.
Najbližja plaža se nahaja le 15 minut stran vožnje z avtomobilom. Prizorišče festivala se nahaja v neokrnjeni naravi in je obdan s spomini na prvo svetovno vojno, saj je bila pred 100 leti v dolini kjer se nahaja festival 100 let nazaj locirana vojaška bolnišnica in okoliške jame, kjer so nekoč živeli vojaki, ki so se borili v vojni na območju Soče, kjer je bilo udeleženih na tisoče mladih ljudi.
Po 100 letih ECO festival prinaša v regijo mir, ljubezen, enotnost in spoštovanje.

Prizorišče festivala je očaralo največje svetovne DJ-e. To so misli Cristian Varela (najboljši techno DJ na svetu v letu 2013) ko je obiskal festival prvič:
»Eco festival hvala. To je bil neverjeten večer v enemu izmed najboljših krajev v katerih sem nastopal«




Spisek letošnjih izvajalcev festivala je na voljo na uradni strani: Izvajalci 2016

Posebej za festival je skupina Disc'o'clock naredila uro:
Custom Disc'o'clock ECO festival 2016, ki je na voljo tudi za nakup v naši spletni trgovini. Zaloge so omejene, zato pohitite.


Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.