NOVOST: MO° SOUND



Ekipa Archus.si vam z veseljem predstavljamo novo pridobitev, mo° sound! mo° sound so full range zvočniki v okroglem porcelanastem ohišju, narejeni v Avstriji. Glavna akterja in idejna vodja sta Xiane Kangela in Ronald Jaklitsch. Zvočniki so posebni po obliki in po zvoku, namenjeni so pa tistim, ki imajo radi dober zvok v posebni obliki in materialu - porcelanu. 

Ball Speakers classic, white, MaiA amplifier, CD-Player and REL Subwoofer all in white.

Zvočnike lahko postavite na polico, na omarico ali celo na zid. Nanje lahko vklopite vaš Hi-Fi sistem in poslušate glasbo iz gramofona, CD-ja, glasbenega strežnika ali kakšnega drugega kvalitetnega vira. Obstajajo tri serije mo° sound zvočnikov, klasičen, Superior in prav poseben Augarten, ki je narejen v eni najbolj cenjeni tovarni porcelana, Augarten

mo° sound Augarten zvočniki so na letošnjem High End sejmu v Munchen-u prejeli eno od priznanj "Top 5 Gear from Hi-Fi Show".

Munich High End Show 2016: Top 5 Audio Gear

mo° sound zvočniki so na voljo v naši spletni trgovini Archus.si, naročilo lahko opravite tudi preko maila info@archus.si in lahko nas pokličete na 070-890-096.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.